Takaisin ylös

Hiusvitamiini hiusten hyvinvointiin

30.01.2017

Sastamalan Ravinteen valmistuttaman Hiusvita -hiusvitamiinin myynti on aloitettu parturi-kampaamoissa ympäri Suomea. Hiusvitan ainesosat tukevat  hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia.* Tuote on saatavilla myös maahantuojan verkkokaupasta. Neuvottelut tuotteen kansainvälisestä jakelusta on aloitettu.

Hiusvita sisältää  tärkeimmät ainesosat hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnille ja kauneudelle.* Tuote sisältää macadamiapähkinästä puristettua öljyä, joka on korkealaatuinen Omega-rasvahappojen lähde. Lisäksi tuote sisältää biotiiniä, seleeniä, sinkkiä, niasiinia, C-vitamiinia, kuparia, fenugreek-uutetta, rosmariiniuutetta sekä merikollageenia.

*Biotiini, seleeni ja sinkki edesauttavat hiusten normaalia toimintaa.

-Hiusvita on saanut erinomaisen vastaanoton hiusten hyvinvoinnin ammattilaisten parturi-kampaajien keskuudessa ja heidän asiakkaidensa parissa. Tuotekehityksemme pohjautui laajoihin asiantuntijatutkimuksiin sekä alan ammattilaisten näkemykseen parhaasta mahdollisesta koostumuksesta hiusten hyvinvoinnille, toteaa Mikko Kujala Sastamalan Ravinne Oy:stä.

Tuotteen sisällöstä ja käyttäjäkokemuksista löydät lisää informaatiota tuotteen omilta www-sivuilta. Kuluttajat voivat tilata tuotetta sivuston verkkokaupasta. Parturi-kampaajat voivat olla yhteydessä ja aloittaa jälleenmyynnin ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme.

www.hiusvita.fi

 

Lisätietoja:

Sastamalan Ravinne Oy

Mikko Kujala

Myyntipäällikkö/Asiantuntija

p. 044 9759 554

e-mail: mikko.kujala79(at)gmail.com

 

Terhi Päivärinta

Asiantuntija

p. 050 588 1316

email: terhi(at)kaunisliike.fi

 

Takaisin